Poke Monster

Poke Monster

Rank

34.8%

Score

4.4

Installs

~193700

Ratings

30 / day

By Horn Slash Studio Category Role Playing

Poke Monster android game first look gameplay español




Description & Details


*PLAY NOW*Collect and battle with ultimate monster fighting!

Next level of Adventure Game is now here! For all of you that love to collect and train thousands of monsters with different elements is real. Join us and become the greatest Monster Trainer ever in history!

*Poke Monster Features*

-Train your Monsters-
Catch and train your monster make them stronger! Raise your monsters level and evolve them to beat other monster.

-Gym Battle-
Attack or Defend? The choice is in trainer’s hands. Know the weaknesses/strengths of your monster and the enemy to win all battles!

-Badge-
Are you the best trainers? We are using badge system is here, can you prove it with challenge all Gym to get the badges?

*Adventure*
Start your journey with a unique storylines, monster that you bring into adventure also important to choose. Choose them wisely!

*Hunting Ground*
If you can survive, you could can catch legendary monster to help you beat other trainer!

*Features and Events*
Daily events and new adventure are waiting for you with massive rewards!

First Seen
2017-06-09
Last Seen
2017-08-19
Updated
2017-08-14
Ratings
6247
SOME Signals
1
Version
1.1.1
Size
Unknown
Android Version
4.1 and up
Content Rating
USK: All ages
Installs (Google)
50000 - 100000
APK Name
com.hornslash.android.PM

Featured on:


YouTube

Latest Articles & Media Appearances


Latest Ratings


Armand 1
Servernya hancur, sering disconect tiba-tiba. Lagi seru-serunya duel pvp ehh putus dan terhitung kalah
Thomas 1
Koneksi inet gw stabil, server loe yg ga stabil. Sejak ada event Bug Catching Party hari ke 2, stuck loading terus. Sudah Enter Game pun masih loading, mau klik apa pun loading. Ngabisin batere Gadget tp ga bisa main! Jangan pinter bikin server baru klo ga bisa maintain server lama! Sucks!
Lukman 5
Please help! I have issue when entering to my account. It says "signature timed out". I have a stable connection though. hope you guys can fix it and I'm gonna give full 5. tbh, I love this game! solved thanks!
Younger 2
Quite awesome, but had a problem with login into server, it is been too wasted my time to waiting the loading game. It's happened since i tried to play on other server. Decided to uninstall this game because that. That's was too annoyed. Suck
Mario 2
1. Login susah s12rock dari kemarin gk bs login stuck di loading ush coba beberapa kali tetep gak bisa 2. Kalo lg pvp kadang suka dc abis itu lose -_- Tolong diperbaiki segera jaringan net bagus kok gk bs login
Bobby 2
Log in nya susah .. Sering trjd DC pas main pdhal internet bgus 4g dan main game lain okey2 aja Game nya overall bgus cma yah itu aja mslah nya Dan skrng stuck di login pas pemilihan server Mgkn akn ku uninstall nii
Fransisca 1
Terlalu sering DC, Endless Buffering sehingga harus Force Close dan layarnya Freeze. Padahal Internet dan WIFI sinyalnya kuat. Selain itu akibat DC dan Endless Buffering, banyak diamond, energy, coins, dan chance yang terbuang sia-sia. TOO WASTE!! DC itu bukan terjadi karna sinyal internet atau Wifi.
Haikal 4
Gameplay yg oke, tinggal perbagus lagi graphic saat battle. Tapi sejak kemaren kenapa ya saya stuck terus di loading awal? padahal loading bar nya penuh dan koneksi juga ga masalah
Willya 3
I change my rating, because now its easy to login. One problem is I hate spray, why we should use spray to hold legendary monster? Its difficult to catch snorlax, etc.
anthonius 3
Overall oke, hanya saja gatcha yg pertama kali itu bukan random. Selalu dapat bellsprout. Agak kecewa karna uda di fixed kan gitu. Server ROCK ga bisa login sejak tgl 11 Juli sore
trilzzz 4
Gamenya seru, game ini menantang Akan tetapi masih banyak halangan. Meskipun ini adalah game copy dari Strength Elves Dan juga pokemon, mestinya ini bisa di upgrade lebih bagus secara gameplay Dan juga events. Overall Gamenya seru Akan tetapi masih perlu banyak perbaikan seperti kesulitan log in Dan juga kemudahan menagkap monster2 yang rare, epic Dan juga legendary

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Follow us on social media

Stay up to date with all the latest releases!

Rating Histogram History



Rating Count History



What do you think about Poke Monster?

Is there better alternative around? - Let us know!

You might like these Apps Too!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe to out newsletter and stay updated on the latest and greatest android apps!